Facebook Twitter LinkedIn E-mail

Visie

 

Leiderschap en teamwerk krijgt een nieuwe dimensie

Door globalisering, de ontwikkeling naar een diensten en kennismaatschappij en de noodzaak tot duurzaam ondernemen, stelt het bedrijfsleven andere eisen aan leiderschap en samenwerking. Het kan daaraan voldoen met een nieuwe persoonlijke vorm van leidinggeven. Een vorm die stuurt op empathisch vermogen, flexibiliteit, creativiteit en dienstbaarheid. Een vorm die ondernemerschap van een team stimuleert.

Nieuw leiderschap begint bij de leider zelf. Bij iemand die voor de volle honderd procent verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen potentie én blokkades. Innerlijk gedreven leiderschap is creëren vanuit de authentieke verbinding met jezelf en van daaruit met de omgeving. Het stelt in staat anderen te waarderen en te vertrouwen. Een inspirerend leider ondersteunt en stuurt medewerkers vanuit bezieling. Teamwerk krijgt daardoor een nieuwe dimensie.

Soulution Coaching wil meer dan aanzetten tot vernieuwende vormen van leiderschap en teamwerk. Wij uiten onze menselijke én maatschappelijke betrokkenheid actief met het organiseren van netwerk en inspiratie events.

Home Visie