Facebook Twitter LinkedIn E-mail

Team Coaching


Managers en bestuurders willen weten wat ‘de kritieke succesfactoren’ zijn om hun bedrijf succesvol te leiden. Vele wetenschappers houden zich bezig met de zoektocht naar de kenmerken van scorende succesvolle organisaties.

Er bestaat geen wonderformule!

Dit is de conclusie van twee Britse hoogleraren van de business schools Cardiff en Hertfortshire. Zij hebben een groot aantal studies over dit onderwerp geanalyseerd.

Succesvolle organisaties blijken in alle branches en sectoren vooral meer ondernemend te zijn. Mensen werken in succesvolle organisaties met meer enthousiasme en inzet aan duidelijke doelen. Dit inzicht levert de vraag op ‘hoe creëer je persoonlijke betrokkenheid en focus bij iedereen in jouw organisatie?’.

De focus van Soulution Coaching in team coaching is daarom gebaseerd op 4 pijlers:

  • het zichtbaar maken en het ontwikkelen van eigen talent;
  • het (verder) ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten bij de teamleden;
  • het verbeteren van de samenwerking binnen het team en
  • het verhogen van de effectiviteit.

De succesvolle methode die we inzetten is Show Your True Colours®.

Show Your True Colours® is een management verbetering methode die uitermate geschikt is om individuele talenten zichtbaar te maken en de effectiviteit van samenwerking binnen een team op een hoger niveau te brengen. Het resultaat is een team dat inzicht heeft in de eigen talenten en met plezier de eindverantwoordelijkheid neemt om gezamenlijk de gestelde bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Home Team Coaching