Facebook Twitter LinkedIn E-mail

Show Your True Colours®

 

Gebruik maken van de kracht die in elke organisatie schuilgaat. De kracht die leidt tot echte teamspirit en duurzame resultaten.

Show Your True Colours® is een management verbetering techniek in spelvorm die de effectiviteit van samenwerking van een team op een hoger niveau tilt en tot betere resultaten leidt.

De kracht van de methode zit in de combinatie van Myers & Briggs, Jung en het succesvolle Show Your True Colours® coaching format. Deze methodische benadering in spelvorm geeft inzicht in de kwaliteiten van de individuele teamleden en de kracht van het team als geheel.

Leidinggevenden en medewerkers krijgen binnen 1 dag inzicht in hun persoonlijke talenten en die van collega’s, en de manier waarop ze elkaar beïnvloeden. In de vervolgfase wordt binnen het eigen team gewerkt aan de ontwikkelpunten. Soulution Coaching kan op de achtergrond voor specifieke coaching vraagstukken als specialist worden geraadpleegd en bij evaluatiesessies tijdens het vervolgtraject.

De techniek is geschikt voor directie-, management-, afdelings- en project teams van vier tot acht personen en kan met meer trainers verder worden uitgebreid naar zestien tot dertig personen.

Directeur van een grote trainingsorganisatie:

‘Het spel zorgde voor een goede klik in ons directieteam door inzicht in onze gezamenlijke kracht. Waar verschillende persoonlijkheden samenwerken, treden weleens irritaties op. De bijeenkomsten zorgden ervoor dat we vooroordelen loslieten, meer openstaan voor elkaars motivatie en gedachtegang en deze daarom ook beter begrijpen, en inzicht kregen in onze eigen kwaliteiten en die van de ander. Daardoor ontstond waardering voor onze verschillen.

We hebben daadwerkelijk ervaren wat je rationeel wel weet: 1 + 1 = 3. Geweldig!’

 

Home Show Your True Colours®