Facebook Twitter LinkedIn E-mail

Renate de Walle

 

Renate denkt altijd in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Het aangaan van authentieke verbindingen en het genereren van beweging is wat haar drijft. Ze gelooft dat je kunt bereiken wat je echt wilt en bewijst zelf in haar leven dat het mogelijk is keer op keer je grenzen te verleggen.

Haar passie om ook anderen te begeleiden hun grenzen te verleggen, deed haar besluiten om naast haar leidinggevende functie in het bedrijfsleven zich te verbreden. Zij is gecertificeerd MMS coach en geeft binnen Soulution Coaching mede vorm aan coaching en trainingsprogramma’s rondom leiderschap.

Mensen typeren haar als energiek, ondernemend, pragmatisch en denken & doen met impact.

Renate studeerde naast haar werk Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en behaalde aansluitend een MBA. In 1998 startte ze bij KLM Royal Dutch Airlines en bekleedde diverse commerciële management posities. Momenteel is werkzaam als Director Product Market Group Pharma.

Renate woont met haar man Marien en zoon Seppe in Nederland. Haar passie voor wat mensen beweegt, legt ze in haar vrije tijd graag vast door middel van fotografie.

 renate
Home Renate de Walle