Facebook Twitter LinkedIn E-mail

Personal Coaching


Wat is het?

Coaching is een interactief proces dat mensen vooruit helpt door ze
– te ondersteunen in het onderzoeken van de huidige situatie;
– het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden;
– het stellen van heldere doelen;
– het opstellen van een actieplan om deze doelen te bereiken;
– het bieden van steun en inspiratie tot de verwezenlijking van de droom of doelstelling en
– ‘last but not least’ het wegnemen van weerstand.

Een coach helpt je te bepalen wat je doelstelling precies wordt. Je kunt je gedachten en gevoelens in verband met de gestelde doelen helder te krijgen. Een coach fungeert als een spiegel, zodat je kunt zien wat er zich aan uw waarneming onttrekt of wat je blik vertroebelt. Je wordt geholpen om in jezelf te blijven geloven. Een coach staat je terzijde bij teleurstelling, desillusie of afwijzing. Je wordt geholpen te kiezen welke kant je op moet gaan. Een coach helpt je af te rekenen met negativiteit. Je wordt ondersteund bij het aanvangen van een nieuw hoofdstuk in je leven. Een coach helpt je angsten te overwinnen en nog onvervulde dromen te realiseren.

Wat is het effect?

Coaching maakt dat je bewuster in het leven staat. Een groter gevoel van eigenwaarde en zelfstandigheid verkrijgt. Je communicatie wordt effectiever. Je leert presteren vanuit rust. Het geeft je inzicht in je mogelijkheden en talenten. Het leidt tot het nastreven van weloverwogen en heldere doelstellingen en het maken van de juiste keuzes en acties om deze te bereiken. Je wordt resultaatgerichter en zult een toegenomen daadkracht ervaren om je doelen, dromen en ambities waar te maken.

Samenvattend, personal coaching maakt werk van je persoonlijke ontwikkeling en als resultaat wordt je leven en werk efficiënter, plezieriger en geeft je meer voldoening.

Wat is de werkwijze van Soulution Coaching?

Home Personal Coaching