Facebook Twitter LinkedIn E-mail

Coach Café

coachcafe

Vanuit onze passie om mensen te verbinden met anderen, te inspireren en te assisteren in hun persoonlijke ontwikkeling, organiseren wij maandelijks het Coach Café Leuven.

Het Coach Café Leuven is een open platform voor professionals en mensen geïnteresseerd in persoonlijke groei. Het is de ideale ontmoetingsplaats om gelijkgestemden te leren kennen en diversiteit als kracht te ontdekken. Een dynamisch netwerkmoment om je te informeren of jezelf voor te stellen.

Elke maand verwelkomen wij een gastspreker. Hij of zij belicht gedurende 2 uur een bepaald thema. Dit kan zijn in de vorm van een lezing, presentatie of workshop. Het doel is om kennis te maken met nieuwe en bestaande coachmodellen, werkwijzen, instrumenten, … en om ons door elkaar te laten inspireren.

De entree voor het netwerkgedeelte is gratis. De deelname aan de workshop is 15 Euro. Als je vooraf online inschrijft, krijg je korting en betaal je slechts 12,50 Euro. Er zijn drankjes en iets kleins te eten. Dit is voor eigen rekening.

Het volgende Coach Café Leuven vindt plaats op woensdag 9 november 2016 in de Grote Zaal van De Witte Villa op de locatie van 3hoog Leuven, Mechelsevest 90 te Leuven

Agenda:

18 – 19u        Welkom & kennismaking andere deelnemers

19 – 22u        Workshop “Coachen als Leonardo Da Vinci..” met  Bernard Lernout

22 – 23u        Nabespreking & Netwerking

Wil jij ook investeren in je eigen groei en ontwikkeling? Word je ook graag door anderen geïnspireerd? Weet je al langer dat persoonlijke groei bijdraagt aan professionele groei? En verken je ook graag nieuwe manieren van samenwerken?

Kom dan zeker eens langs óf informeer je verder via deze link

 

Home Coach Café