Facebook Twitter LinkedIn E-mail

Welkom

 

Ben je in een nieuwe functie gestart en krijg je geen vaste voet aan de grond? Is je werkgever niet geheel tevreden met je leiderschapsrol of de rol die je vervult binnen het team? Weet je dat je écht beter kunt, maar niet hoe je dit kunt aanpakken? Heb je niet langer inspiratie in je werk en vraag jij je af hoe nu verder? Of functioneert je team niet effectief en zijn er interne spanningen?

Soulution Coaching traint mensen en organisaties in hun persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en naar innerlijk gedreven leiderschap

Als persoonlijke of teamcoach maken we talenten zichtbaar, bouwen verder aan leiderschapscapaciteiten, werken aan samenwerking en aan een hogere effectiviteit. Met inzicht in de kwaliteiten van de individuele teamleden én de kracht van het hele team versterken we de persoonlijke betrokkenheid bij het bedrijf en de gezamenlijke focus om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Inzet: Met minder energie meer resultaat

Dat is onze missie: mensen bij hun diepste drijfveren brengen zodat ze gaan werken én leven vanuit natuurlijke talenten én capaciteiten.

Heb je de behoefte om iets te veranderen aan je persoonlijke of werk situatie, die van je werknemers of van je team? Kijk dan gerust verder om te bezien of onze visie en werkwijze je aanspreekt. Of neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrolijke herfstgroet,

handtekening

Anne-Marie Walgering – de Walle